Desuden kan du beskytte planterne mod frost med en fiberdug. Normalt bruger jeg en gennemsigtig pressenning, den første tid – hvor toppene ikke er brudt igennem jorden. En fiberdug er dog åndbar og kan give et bedre resultat. Samtidig kan du have fiberdugen på i længere tid, da planterne kan holde til at stå under dugen, hvis den ikke berører planten direkte.
Du topdresser din græsplæne ved at sprede plænedress (topdressing) jævnt ud over din græsplæne een gang om året. Derved fyldes eventuelle små huller og diverse ujævnheder, og din plæne får en flot og jævn overflade. Du giver typisk din plæne topdressing i april, men du bør ikke være nervøs for at strø dressing på plænen om efteråret. Det bevirker at græsfrøenes evne til at spire forbedres betydeligt, når de får et tyndt lag topdressing.Giver du græsplænen kalk skal det helst gøres om vinteren.
I de engelske herregårdshaver blev græsplæner brugt til at skabe smukke forløb og storslåede udsigter ud over de store parklignende haver. Plænerne var oplagte til romantiske spadsereture. Senere begyndte man også at bruge de fine og velholdte græsplæner til sport. Græsplæner blev hurtigt meget populære og blev med tiden indført i haver i de øvrige europæiske lande.
•Plan haven. Kig på andre haver i havearbejde magasiner eller bøger, på internettet eller i din by- og få ideer af hvilken type af planter du ønsker at vokse. Spørg din lokale landbrugs agent eller planteskoleejer at lære mere om de planter, der er hjemmehørende i dit område; disse vil være lettere at dyrke. Spørg, hvis planterne er giftige for kæledyr eller børn.
Though venders initially met the regulations with fear, she said they seem to be coming on board with the new regulations. When meeting with vendors, Taylor makes sure to emphasize that she is not there to make their lives miserable or to shut down their businesses. Rather, she checks for proper paperwork and licensing in order to protect the vendors from outside, unlicensed vendors. While on duty at one of the vending districts last Saturday, Taylor encountered an unlicensed vendor from Bridgeport.
Vanding er en anden store element til god haven. Personer mislykkes til vand. Hvis ønskede den haven i mest sommer du bør give vand . Vanding er afhængige på fugtighed og temperatur . Så din græsplæne har brug for vand ifølge den omgivelser. Når planter behøver vand deres blade forvandle til blå Jørgen Andreasen og lille farvetone og ældre blade blive klinge .

Jesper besøger Andreas' altan for at tale om urban gardening, køkkenhave og prydhave. Projektet går på at få plads til planteglæden på altanen, uanset om man søger prydplanter og sommerblomster eller nytteværdien fra afgrøser. Jesper guider Andreas i gang og udnytter alle kvadratmeter der står til rådighed. Inden de to værter når så langt, er Andreas på forarbejde. Han besøger byhaven Østergro, som er en køkkenhave på tagterrassen af en gammel bilfabrik på Østerbro. Her fortæller Olivia om hvordan de siden 2014 har høstet afgrøder lige fra spiselige blomster til jordbær og radisser. De besøger også dyrelivet på tagterrassen, som blandt andet inkluderer høns og bier.
One-gallon plastic mælk kander, to-liters sodavandsflasker eller store juice containere kan være komponenter i en hjemmelavet drypvanding system. Rene beholdere og derefter stikke flere huller i bunden, med en syl eller metal grill-spyd. Antallet af huller, der skal du pr. container vil afhænge af størrelsen af det område, du kunstvanding og dybden af planternes rødder. Genanvende Bank anbefaler, at du prøve tre huller til en one-gallon container. Test vandet flyde med og uden fælles landbrugspolitik til at bestemme hvis du har brug for mere for dine plantning. Du behøver ikke at begrave de plastbeholdere. Sæt dem direkte på jorden, mellem rækkerne eller i nærheden af individuelle planterødder. Fyld de plastbeholdere med vand og erstatte de originale hætter med mesh klud, hvis du ønsker at indfange regnvand. Hvis du foretrækker at genopfylde din genvundne beholdere, Luk kander med de oprindelige toppe.

Hvis du har mange store træer i haven, kan græsplænen om efteråret blive dækket af et tykt lag blade, og under bladene er der altid en høj luftfugtighed, hvor diverse skimmelsvampe trives, og de angriber de enkelte græsplanter, som en græsplæne består af. Derfor bør du rive de visne blade sammen og smide dem ind under buske og træer eller på komposten.
×