Planterne i køkkenhave har travlt med at vokse sig store og saftige og har derfor brug for meget vand. Det samme gælder planterne i drivhuset. Her er behovet for vand endda ekstra stort, fordi fordampningen er høj på grund af den højere temperatur. Af den grund kan der være brug for en form for vandingsanlæg i drivhuset. Fx bruger en udvokset akurkplante 3-4 liter vand I døgnet og en tomatplante 2-3 l. Har du drivhus, så sørg for god udluftning på alle varme og solrige dage eller imens du på ferie. 
København, Århus, Odense, Aalborg, Djursland, Randers, Kolding, Esbjerg, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Hørsholm, Helsingør, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Holbæk, Sønderborg, Svendborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Ringsted, Haderslev, Birkerød, Farum, Ringkøbing, Thisted, Tønder, Haslev, Skanderborg, Aars, Nykøbing Falster, Grenå, Ebeltoft, Kolind og Ryomgård.
Vand er en essentiel og livsnødvendig ting for planter – og selv om der er nogle planter, som kun skal bruge lidt vand, skal alle planter have vand. Når vi når hen på sommeren eller tager på ferie, er vanding en ting, som fylder i de fleste planterejeres hoveder. Hvordan, hvor meget og hvad er nemmest er som regel de spørgsmål der popper op. Vi vil rigtig gerne præsentere dig for nogle forskellige metoder, du kan anvende til at gøre din havevanding mere simpel. Læs dem nederst på siden. 
Vi har ventet på det længe – foråret. De sidste dage har solen lige tøet de øverste cm jord op, og det har været dejligt at være derude i solen og rydde lidt op – men frosten har haft fat i den lange ende. Her først på ugen er jorden stadig frossen, og mange steder i landet er der stadig rester af sne i haverne på trods af sol og lunt vejr om eftermiddagen. Nattefrosten har været hård lige til nu, men fra midt på ugen får vi stort set tøvejr hele døgnet – og regn.
These food carts, however, have not always resided along Sachem Street. On Aug. 15, 2017, 10 of 16 food carts were moved from the Ingalls Rink parking lot to the curbside. The final six carts were likewise displaced on Oct. 15. In addition to the physical adjustment, vendors have faced numerous changes over the past year. In the fall, the two new residential colleges opened, and, for the first time since 2001, the city updated its regulations relating to vendors and peddlers.
Efteråret er ofte mild nok til at fortsætte med at klippe din græsplæne igennem i oktober, da græsset fortsætter med at vokse, indtil vejret bliver koldt. Hold øje med langdistancens vejrudsigt for at sikre, at din græsplæne er godt trimmet, før temperaturen forventes at falde. At være ryddelig over vinteren gør det lettere at håndtere, når foråret kommer.
Alunrod (Heuchera?) er virkelig fine røde planter som jeg har ret mange af. Du kan se dem lige bag ved krukkerne med de dobbelte Petunia. Jeg har også nogle limegrønne Heuchera. Det er fantastiske planter, som mange steder er bundplanter under rododendron. Eneste ulempe ved dem er at de vokser sig højere. De seneste år har jeg bare klippet dem ned - eller retter sagt brækket stænglerne af.
Havearbejde tjenester isn't en simpel opgave men til gøre egen have attraktive og forfriskende. En skal arbejde på førnævnte fire tips . Din periode er nødvendig for din haven . Når du give mere tid du vil udnytte din energi . Mere , vanding og opskæring og i et par uger du vil få resultater af dette. Du vil se din baggård er meget mere tiltalende og forfriskende .

I de engelske herregårdshaver blev græsplæner brugt til at skabe smukke forløb og storslåede udsigter ud over de store parklignende haver. Plænerne var oplagte til romantiske spadsereture. Senere begyndte man også at bruge de fine og velholdte græsplæner til sport. Græsplæner blev hurtigt meget populære og blev med tiden indført i haver i de øvrige europæiske lande.


Du topdresser din græsplæne ved at sprede plænedress (topdressing) jævnt ud over din græsplæne een gang om året. Derved fyldes eventuelle små huller og diverse ujævnheder, og din plæne får en flot og jævn overflade. Du giver typisk din plæne topdressing i april, men du bør ikke være nervøs for at strø dressing på plænen om efteråret. Det bevirker at græsfrøenes evne til at spire forbedres betydeligt, når de får et tyndt lag topdressing.Giver du græsplænen kalk skal det helst gøres om vinteren.
Selv om nogle enkeltpersoner ikke kan vente på foråret at gøre brug af deres grønne tommelfingre, frygter resten af ​​verden forøgelsen af ​​værftet. Hvis du kommer ind i den sidste gruppe, vil du gerne bruge nogle teknikker, som ikke kun er miljøvenlige, men også reducere mængden af ​​tid, du skal bruge i gården, havearbejde og holde op med plænen. Mindre tid på arbejde betyder mere tid til at slappe af og nyde udsigten.
Rullegræs for de utålmodige Selv om det er en dyrere løsning end at så græsset selv, køber flere danskere deres græsplæne færdig i form af rullegræs. Rullegræs, som har været kendt siden vikingetiden, vokser sig stærkt på marker og bliver skrællet af med særlige maskiner. Rullerne af veltrimmet græs transporteres ud til kunderne, som enten selv lægger græsset og efterbehandler det, eller betaler leverandøren for at sørge for processen.
×