""

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked ([email protected]), så ser vi på det...
Det stationære vandingsanlæg kan graves ned i jorden, så det er usynligt. Du kan koble et ur eller en minicomputer til anlægget og indstille det, så det automatisk vander krukkerne eller haven på et bestemt tidspunkt, fx hver dag eller nat eller 1 gang om ugen. Det giver dig frihed til at rejse på ferie uden at skulle bekymre dig om tørstende krukkeplanter.
•Purchase alle de forsyninger, der er nødvendige for at få haven anlagt; kantning, muld, græsplæne stof og værktøjer, som planter eller frø. Tjek den politik for tilbagesendelse som nogle planteskoler eller haven afdelinger tilbyder en års garanti på deres produkter. Skrive ned hvad planter blev købt på kvitteringerne og holde dem, hvis du skal udskifte en plante på ethvert tidspunkt.

Hvis du sætter stiklingerne direkte i jorden, så er marts og april måned umiddelbart gode. Frosten skal gerne være væk når der plantes. Det vigtige er at stiklingerne kan slå rod – og det kræver både vand og varme. Mange oplever at pileflet der placeres i jorden netop også slår rod og giver blade – det gør pil til et oplagt og kreativt levende hegn.
Vores koncept er klart. ALLE mindre projekter (under 20.000 kr.) betales inden vi påbegynder arbejdet. Større projekter betales delvist forud. I praksis betyder det, at på et større anlægsprojekt, betales første tredjedel af beløbet senest 14 dage før projektstart og inden bestilling af materialer. Anden tredjedel betales den dag arbejdet påbegyndes og sidste tredjedel betales ved levering og godkendelse af projektet.
Mennesker i forskellige kulturer brugt uglaseret lerpotter, ollas, i århundreder som drop vandingsanlæg. Disse gryder har normalt en runde base og en smal nakke. Da ler er porøse, vil dine planter modtage næsten 100 procent af det vand, du har lagt i din ollas. Vælg de størrelser, som du har brug for fra halv gallon op til en og en halv gallon. Lavvandede Potter er bedre for planter, der har lavt rødder. Haven forsyning detailhandlere er det bedste sted at finde disse kander. Begrave gryder mellem rækker af en havejordstykket eller på kanten af en plantet blomsterbed. Undgå at begrave dine gryder i nærheden af træer med store rødder, der kunne bryde gryder. Du kan dække nakken i puljen med mesh klud til at holde snavs og utøj ud af potterne. Bruge finmasket som et dække vil også tillade dig at drage fordel ved at indsamle regnvand i dine Potter. Påfylde vand efter behov for at holde denne kunstvanding system fungerer.
Vi har ventet på det længe – foråret. De sidste dage har solen lige tøet de øverste cm jord op, og det har været dejligt at være derude i solen og rydde lidt op – men frosten har haft fat i den lange ende. Her først på ugen er jorden stadig frossen, og mange steder i landet er der stadig rester af sne i haverne på trods af sol og lunt vejr om eftermiddagen. Nattefrosten har været hård lige til nu, men fra midt på ugen får vi stort set tøvejr hele døgnet – og regn.

Det flerårige ukrudt som skvalderkål, kvikgræs og brændenælder er hurtigt ude af starthullerne om foråret og begynder at vokse allerede i februar, hvis jorden ikke er frossen. Jo tidligere du kommer i gang, jo lettere er ukrudtet at bekæmpe. I foråret har du også den fordel, at blomster og andre planter i bedene endnu er små, så ukrudtsplanterne er lette at få øje på.
Grønne bud i hjemmet, office og for nogen plads hvor du behøver til tilbringe din tid . Den græs, der er grønne er nemt den funktion af alle til generere hjem attraktive og smukke alle behov græsplæner eller en haven og planter men den vedligeholdelse af haver er blandt mest afgørende aspekter som vi kan ikke håndtere i tid er hektisk . I'll diskutere fire hints som vil hjælpe alle til opretholde baggård og vil hjælpe alle til opnå den baggård er ønskede . Besøg her : www.gardenworks.dk for detaljer.
Såning af græs udføres i Helsingør, Humlebæk, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Hornbæk, Dronningmølle, Ålsgårde, Hellebæk, Helsinge, Vejby, Tisvildeleje, Græsted, Gilleleje, Frederiksværk, Ølsted, Skævinge, Gørløse, Liseleje, Melby, Hundested, Hillerød, Allerød, Birkerød, Fredensborg, Kvistgård, Værløse, Farum, Lynge, Slangerup, Frederikssund, Jægerspris, Ølstykke, Stenløse, Veksø Sjælland.

Vand er en ressource, som vi bør spare på, hvis vi også gerne vil have rent og velsmagende drikkevand i fremtiden. Desuden er vand blevet dyrere, så det er også godt for pengepungen, hvis du sparer på vandet til havevandingen. En kubikmeter vand kostede i gns. 68,70 kr. i 2017 opgjort ud fra en gennemsnitsfamilie med et forbrug på 81,5 kubikmeter om året (prisen varierer fra vandværk til vandværk), og derfor kan havevanding meget vel gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du regner den samlede årlige udgift sammen. Prisen på vand kan du finde ved at besøge din kommunes hjemmeside.
•Mark område til haven. Grave eller indtil op af jorden, flytte den til trillebør eller markedsfoering af plastik tarp. Den dybde du graver vil blive bestemt af de planter, der vil være i haven. Fjerne ukrudt og klipper fra jorden, som du går. Klip plænen stof for at passe haven og lægge den. Placer kantning materialer ned, sikring af den ydre kant af græsplæne stof.

Ukrudt undgås med plænerens. Sprøjt ved minimum 12 grader. Græsset må ikke have været klippet de seneste fire dage. Det må ikke regne før tidligst seks timer efter, og der skal gå yderligere fire dage før næste klipning. Er du imod kemi, findes naturlige bekæmpelsesmidler på markedet. Der er dog også den mulighed at bruge knofedt: Fjern mælkebøtter, vejbred m.m. med et redskab til formålet: Det har træskaft og en cirka 15 cm jernpind kløvet i spidsen. Så kan uønskede planter ”vrikkes op”.
×